Paris Hilton julkaisi näyttävät rantakuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirikaunotar Paris Hilton kuvattiin juuri lomailemassa Havaijilla, jossa hän osallistui myös Honey Bunch -vaatemerkkinsä kuvauksiin. Neitokainen julkaisi bikiniotoksia myös sosiaalisessa mediassa.

Kuvissa 32-vuotias hotelliperijätär esitteli treenattua kehoaan värikkäissä bikiniasuissa. Parisin mukana oli myös River-poikaystävä, jonka kanssa julkkiskaunotar suuntasi surffaamaan myöhemmin. Neitokainen nähtiin mustavalkoisessa bikiniasussa myös moottoriveneen ratissa.

Paris Hilton on viime aikoina nähty lähinnä kuhertelemassa suomalaistaustaisen poikaystävä River Viiperin kanssa. Pariskunnan hääkellojen on otaksuttu soivan pian. Nainen suunnittelee myös oman hotelliketjunsa perustamista miljardin dollarin arvoisella omaisuudellaan isoisänsä jalanjäljissä.