Disney-kaunottaren ahdistelija pidätettiin – rikkoi lakia sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale nousi julkisuuteen High School Musical -elokuvien valtaisan menestyksen myötä. Tähti on sittemmin nähty lähinnä komediarooleissa, kuten uudessa Scary Movie 5 -elokuvassa. Nyt hän on joutunut ahdistelijan kohteeksi.

TMZ-verkkosivusto kertoo pakkomielteisen fanin lähettäneen näyttelijättärelle jo 18.888 viestiä Twitterissä. Marraskuusta 2012 lähtien kaunotarta ahdistelleelle Nicholas Fiorelle annettiin lähestymiskielto toimintansa seurauksena. Nyt amerikkalaismiehen kerrotaan rikkoneen oikeuden asettamaa lähestymiskieltoa.

Fiore pidätettiin perjantaina kotonaan lähestymiskiellon rikkomisen seurauksena. Ahdistelija ei ollut hakeutunut Tisdalen läheisyyteen, vaan rikkominen tapahtui sosiaalisen median välityksellä, TMZ uutisoi. Viestien sisältöjä ei ole julkistettu, mutta aiemmissa viesteissään mies on muun muassa kuvaillut, kuinka näyttelijäkaunotar omistaa hänen kehonsa ja sielunsa. Fiore on myös uhannut ampua Tisdalen ja tämän ystävän.

27-vuotias Ashley Tisdale on nähty tänä vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kaunotar tullaan tulevaisuudessa näkemään uudessa Super Fun Night -televisiosarjassa. Sarjaa aletaan näyttämään ensi syksystä lähtien amerikkalaisella ABC-televisiokanavalla.