Suosikkisarjan tähti tuli kaapista: ”Kyllä, olen lesbo!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Filippiiniläissyntyinen Charice Pempengco tunnetaan Glee-hittisarjan roolistaan. Neitokainen koki taannoin järkyttävän tragedian, kun hänen isänsä surmattiin Filippiineillä jääpiikillä. Nyt 21-vuotias näyttelijätär on tullut ulos kaapista.

Charice myönsi olevansa kiinnostunut naisista. Hän pyysi haastattelussa anteeksi niiltä faneilta, jotka loukkaantuivat hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan.

– Kyllä, olen lesbo. Olen kiitollinen niille, jotka voivat hyväksyä minut. Olemme kaikki samanarvoisia, oletpa sitten homo tai hetero, kertoi Charice The Buzz -ohjelmassa

Charice Pempengco, oikealta nimeltään Charmaine Clarice Relucio Pempengco, aloitti laulamisen neljävuotiaana. Hän nousi kuuluisuuteen Youtube-palvelun kautta samoihin aikoihin toisen nettisensaation Justin Bieberin kanssa. Sittemmin kaunotar on pitänyt paikkansa musiikkimaailmassa. Hän esiintyi muun muuassa taannoin Celine Dionin kanssa Madison Square Garden -areenalla New Yorkissa.