Kauhea kankkunen -tähti ei ole nähnyt vanhempiaan 16 vuoteen – paljaat rinnat syynä?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijätär Heather Graham on viime vuosina nähty Kauhea kankkunen -elokuvasarjassa, jonka kolmas osa tuli äskettäin elokuvateattereihin. 43-vuotias Heather nähtiin taannoin myös Rio de Janeirossa meren rannalla lomailupuuhissa.

Nyt otsikoihin ovat nousseet Grahamin kuumien bikinikuvien sijaan hänen vanhempansa. Joan ja Jim Graham ovat nimittäin avautuneet The Sun -lehdelle suhteestaan kuuluisaan tyttäreensä. Pariskunnan mukaan he eivät ole nähneet tytärtään kuuteentoista vuoteen. Grahamien mukaan Heather oli iloinen ja aurinkoinen lapsi, ja perhe oli aina ollut hyvin läheinen.

Siksi näyttelijättären vanhemmat eivät ymmärrä, miksi kaunotar katkaisi kokonaan välinsä heihin vuonna 1997. Välirikon syyksi on epäilty samaisena vuonna ilmestynyttä Boogie Nights -elokuvaa, jossa Heather esiintyy yläosattomissa. Näyttelijättären vanhempien mukaan alastomuus häiritsi heitä, mutta he olivat silti ylpeitä tyttärensä roolista.

– Yhtäkkiä, kuin yhdessä yössä, kaikki muuttui ja se on edelleen mysteeri koko perheelle, kuinka meitä rakastava tyttö otti etäisyyttä ilman mitään syytä, Jim Graham selittää The Sunille.

Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Näyttelijätär on seurustellut muun muassa muusikko Adam Antin ja televisiotähti Jason Silvan kanssa.