Kimin ja Kanyen suhde rakoilee: ”Kanye Westia ei ole näkynyt”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kim Kardashianin esikoislapsen odotetaan syntyvän heinäkuussa, ja tuleva julkkismamma onkin jo muhkeassa kunnossa. Erityistä huomiota neito on saanut pulleiden huultensa ansiosta, sillä monet tahot väittävät tähden käyttäneen botox-pistoksia raskausajan aikana.

Viihdemaailmassa on myös liikkunut sitkeitä huhuja, joiden mukaan Kimin ja Kanyen suhde ei ehkä kestäkään raskauden tuomia paineita. Pariskunta on nähty viime kuukausien aikana harvoin yhdessä Kimin viettäessä aikaansa Los Angelesissa ja Kanyen ollessa Pariisissa työstämässä levyään. Nyt Kimin isäpuoli, olympialegenda Bruce Jenner on kommentoinut kaksikon suhdetta Extra-ohjelmalle.

– Olen tavannut hänet vain kerran. Häntä ei ole näkynyt, hän on ollut Pariisissa tämän koko ajan kirjoittamassa, hän ei vain ole ollut paikalla, Bruce Jenner kertoo Kanye Westistä.

Erilaisten huhujen mukaan pariskunnan välit ovat viilentyneet Kimin realityohjelman johdosta. Kanye ei halua näyttäytyä tyttöystävänsä Keeping Up With The Kardashians -realityohjelmassa. Kimin julkisuuskuva taas on rakennettu lähestulkoon kokonaan supersuositussa realityohjelmassa esiintymisen varaan.

Kimin ja Kanyen kerrottiin hiljattain tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. Pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.