Lammas pelasti koiran hengen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ympäri maailmaa kuulee kerrottavan tarinoita eläimistä, jotka ovat tulleet hädän hetkellä apuun esimerkiksi ihmisen tai toisen eläinlajin ollessa pulassa. Taannoin kerroimme labradorinnoutajasta, joka pelasti kaksi koiraa ajelehtivasta kanootista.

Nyt eräs labradorinnoutaja on sen sijaan ollut ongelmissa. Dobby-niminen koira syöksyi lähes 80 metrin pudotuksen Dorsetissa sijaitsevalta kalliolta juostessaan lampaiden perässä. Eläimen omistajat pelkäsivät otuksen kuolleen, sillä etsintöjen jälkeen he palasivat telttaretkeltä kotiin tyhjin käsin.

Lemmikin pelastajaksi ilmaantui yllättäen lammas, joka hälytti apua määkimisellään. Äänten ansiosta Dobby löydettiin. Koira vietti pari päivää kallionkielekkeellä ilman ruokaa ja vettä, mutta se oli löydettäessä muuten kunnossa.

– Sanat eivät pysty kuvaamaan helpotusta. Me etsimme, mutta emme löytäneet sitä, kertoivat koiran omistajat Holly Chugg ja Julian Light Daily Mirror -lehdelle.