Jim Carreylla rahat loppu? Omituiset rahaongelmat paljastuivat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosikkinäyttelijä Jim Carrey tunnetaan omintakeisista tempauksistaan niin punaisella matolla kuin suorissa televisiolähetyksissäkin. Nyt koomikko on joutunut erikoiseen tilanteeseen newyorkilaisen taidestudionsa johdosta.

Suosikkikoomikko on nimittäin saanut sakot New Yorkin osavaltiolta maksamattomien työntekijämaksujen takia. Viihdesivusto TMZ uutisoi, kuinka vuonna 2011 perustettu Church of FCC -taidestudio jätti viime vuonna maksamatta työntekijöiden vakuutusmaksuja. Ensin rahoja yritettiin periä yksinkertaisen laskun muodossa.

Carrey ei kuitenkaan maksanut 72.000 dollarin maksua, joten rahat on nyt peritty häneltä oikeusteitse. Koomikon edustajan mukaan kyseessä on virhe, ja ongelma hoidetaan välittömästi. Carreyn taidestudio on aiemminkin ollut ongelmissa viranomaisten kanssa, sillä New Yorkin kaupunki maalasi jatkuvasti näyttelijän studion ulkoseinällä komeilevien maalausten päälle. Kaupunki näki maalaukset ”katutaiteena”.

Jim Carrey nähdään valkokankaalla seuraavaksi ensi kesänä, kun supersankarikomedia Kick Ass 2 saa ensi-iltansa. Tähti on deittaillut viime vuoden loppupuolelta saakka 26-vuotiasta irlantilaisneitokaista Cathriona Whitea. Whiten kerrotaan työskennelleen jo useiden Hollywood-elokuvien kuvauksissa meikkitaitelijana.