Karlie Kloss – uusi mallitulokas säväytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien maailmassa nuoruus on usein valttia, joten alan kirkkaimmat tähdet vaihtuvat vähintään kahden-kolmen vuoden välein. Nyt huipulle on mahdollisesti nousemassa nuori parikymppinen kaunotar Karlie Kloss.

Karlie Kloss pääsi taannoin poseeraamaan Victoria’s Secretin alusvaatekuviin, ja nyt hän on päässyt New Yorkissa järjestetyn 2013 CFDA Fashion Awards -tapahtuman punaiselle matolle. Karlie oli pukenut ylleen erittäin näyttävän iltapuvun, jossa oli takuulla illan syvin kaula-aukko.

20-vuotias Karlie Kloss on amerikkalainen mallikaunotar ja balettitanssija, joka teki läpimurtonsa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallina. Hänet rankattiin viime vuonna Models.com-verkkojulkaisussa maailman neljänneksi parhaaksi supermalliksi. Taannoin Vogue-lehden Ranskan versio nimesi Klossin vuosikymmenen 30 parhaan mallin joukkoon.