Serena Williams esitteli sporttimuotonsa uikkareissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tennistähti Serena Williams julkaisi vastikään Twitter-seuraajiensa kauhistukseksi kuvan loukkaantuneesta nilkastaan, joka oli otoksessa turvonnut lähes tunnistamattomaksi. Neito ilmoittikin faneilleen, että nilkkavamma on kivulias.

Nyt 31-vuotias tennistähti on julkisuudessa paremmissa merkeissä. Serena on nimittäin päässyt Essence-lehden kanteen, jossa hänet nähdään ihon kuulautta korostavassa liukuvärjätyssä uima-asussa. Williamsin muodokas vartalo edustaa kurvikkaampaa naiskauneutta, jossa on silti urheilutaustan ansiosta voimaa ja kestävyyttä.

serenawilliams05062013

Vuonna 1995 tennisuransa aloittanut Serena myöntää lehden haastattelussa, että on edelleen epävarma kehostaan, koska se ei edusta perinteistä hoikkaa naiskauneutta. Tähti tunnustaa joutuvansa edelleen teeskentelemään itsevarmaa astuessaan esimerkiksi punaiselle matolle paljastavassa asussa. Hän joutuu tarkkailemaan painoaan, jotta se ei lähde nousuun. Neito ei kuitenkaan aio viettää elämäänsä dieetillä.