Sofian asuvalinta ei jättänyt kylmäksi – kurvit tarjosivat silmänruokaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinokaunotar ja komedienne Sofia Vergara esitteli 32F-poveaan juuri Cosmopolitan-lehden kannessa. Nyt neitokainen on osallistunut CFDA Awards -muotitapahtumaan New Yorkissa.

40-vuotias Sofia oli valinnut ylleen vihreän pitkän iltapuvun, joka oli paljastava oikeista kohdista. Leninki korosti tähtikaunottaren rintavakoa ja hänen kapeaa uumaansa. Vergara jätti asullaan taakseen monet punaisen maton muut kaunottaret.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Neitokainen seurustelee parhaillaan bisnesmies Nick Loebin kanssa. Pari on kihloissa ja suunnittelee menevänsä lähitulevaisuudessa naimisiin. He ovat käyneet terapiassa ennen sitä, koska Sofia ei halua liittoon mitään ongelmia.