Huumekohussa ryvettynyt popkaunotar: ”En pääse edes vessaan ilman kuvaamista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

N-Dubz-yhtyeestä tunnetuksi tullut brittilaulajatar Tulisa Contostavlos muistetaan myös X Factor -kilpailun tuomarina. Taannoin neitokainen sai potkut sarjan tuomaristosta, ja viime viikolla hän joutui rajun huumekohun keskiöön.

24-vuotias poppari oli nimittäin kertonut toimittajalle, että hän voi hankkia tälle huumeita. Kohu jatkuu, mutta Tulisa on samalla suominut kovin sanoin häntä jahtaavia paparazzeja ja muita kameroilla varustettuja kansalaisia.

– En voi edes käydä kusella ilman, että joku ottaa siitä kuvia. Antakaa minun hengittää! LOL, Tulisa twiittasi.

Brittiläinen The Sun -lehti huomautti, että Tulisa näyttäytyi heti seuraavana päivänä otoksissa, jotka on selvästi lavastettu paparazzin ottamiksi lomakuviksi. Toisin sanoen neitokainen hoitaa itse paparazzit paikalle sopiviin paikkoihin.

Tulisa Contostavlos joutui viime vuoden maaliskuussa myös seksiskandaalin kouriin, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisa kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.