Potter-kaunotar Emma Watson säväytti asullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Emma Watson nousi supertähdeksi Harry Potter -elokuvien myötä. Kilttinä tyttönä tunnettu tähti nähdään tulevaisuudessa The Bling Ring -elokuvan tähtenä. Hän yrittää samalla ottaa pesäeroa Potter-tähden maineeseensa.

Nyt Emma Watson on edustanut erittäin näyttävästi This Is The End -elokuvan ensi-iltajuhlissa Los Anglesissa. Neitokainen asteli Westwood Villagessa järjestetyn tilaisuuden punaiselle matolle näyttävässä asussa ja suloisen hymynsä kanssa.

Pesäeroa suloisen tytön imagoonsa tehnyt Watson nähdään parhaillaan myös W-lehden kannessa. Kansikuvan katsoja joutuu totisesti hieraisemaan silmiään, sillä stay-up -sukkiensa pitsejä paljastava nainen muistuttaa poseerauksessaan enemmän Grace Kellyä kuin fantasiaelokuvan Hermionea.

emmawatson19052013

Taannoin Emma Watson poseerasi The Bling Ring -elokuvan roolihahmona GQ-lehden kannessa, ja seksikkäässä kuvassa hänen päällään oli varsin rohkea toppi. Pariisissa viisivuotiaaksi asti asunut kaunotar muutti aikoinaan Englantiin opiskelun perässä. Watson on kertonut haaveilleensa näyttelijäurasta jo kuusivuotiaasta asti. Hän saikin jo yhdeksänvuotiaana roolin Harry Potter -elokuvien ensimmäisestä osasta.