Hääkuvaus pahasti pieleen: 29 ihmistä putosi veteen – katso video

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että Amerikassa kaikki on suurempaa. Niin ovat myös hääjuhlat, sillä georgialainen pariskunta oli ottanut hääseurueeseensa liki 30 morsiusneitoa ja sulhaspoikaa. Kaikki seurueen jäsenet eivät kuitenkaan mahtuneet yhteiskuvaan, ainakaan kuvausalustana olleen laiturin kannalta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lake Lanierin järvimaisemissa unelmiensa hääjuhlaa viettäneet Patricia ja Frank Fearon eivät voineet hääamuna vielä aavistaa, että heidän juhlansa jatkuisi vihkiseremonian jälkeen vähän liiankin kosteissa merkeissä. Morsiusparin kanssa hääkuvaan yrittäneet morsiusneidot ja sulhaspojat olivat nimittäin liian kova pala heidän allaan olleelle laiturille, ja koko seurue joutui uimareissulle.

Good Morning America -televisio-ohjelman mukaan hääpäivästä tuli varmasti ikimuistoinen kaikille järvessä juhlapukuineen uineille vieraille. Juhlavieraat ja järjestäjät osasivat kuitenkin ottaa onnettomuuden huumorilla, ja vihkiväen kömmähdyksestä kertova YouTube-video vakuuttaa, että loppujuhla eteni etiketin mukaisesti.