Maistuuko rintamaito? Nautinto jatkuu hämmentävässä muodossa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka mallikaunotar Myleene Klass pakotti ystävänsä maistelemaan rintamaitoaan. Myös Jersey Shoren -televisiosarjan tähtien kerrotaan juoneen Snookin rintamaitoa shottilaseista. Nyt tissimaidon maku on ikuistettu myös uutuusmakeisiin.

Kuva: Lollyphile
Kuva: Lollyphile

Teksasilainen karkkitehdas Lollyphile julkaisi maanantaina rintamaidolta maistuvan tikkukaramellin. Idea sai alkunsa, kun yhtiö tahtoi Los Angeles Timesin mukaan selvittää, miksi äidinmaito on vauvojen mielestä niin herkullista.

– Tunsimme, että meillä on velvollisuus selvittää rintamaidon salainen ainesosa, joka saa huutavan ja itkevän vauvan rauhoittumaan, yhtiö kirjoittaa nettisivuillaan.

Tikkareiden harvinaislaatuinen maku on toteutettu keinotekoisilla mauilla, sillä yhtiö ei pystynyt järjestämään imettävien äitien maidoille kuljetuksia tikkaritarpeita varten. Suurin osa karamellista on sokeria, mutta mukana on muun muassa myös mantelimaitoa. Tikkareita myydään neljän kappaleen satseissa, jotka saa tilattua netistä kotiin kymmenellä dollarilla, eli vajaalla kahdeksalla eurolla. Yhtö on myynyt tikkareita jo useammalla tuhannella dollarilla.