Ministeri räjähti nauramaan kesken puheen – penetraatio oli liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naurun voima saattaa joskus yllättää, kuten Israelin parlamentissa kävi ilmi tiistaina 4. kesäkuuta. Maan opetusministeri Shai Piron oli pitämässä puhetta laittomien esineiden, kuten matkapuhelinten salakuljetusta vankiloiden muurien sisään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies kuitenkin joutui keskeyttämään vakavan puheen naurun vuoksi. Shai Pironin nauru alkoi tarttua myös muihin istuntosalissa olleisiin ihmisiin. Muutaman minuutin kestäneen hihittelyn jälkeen ministerillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin antaa periksi ja pyytää hyvinvointiministeriä pitämään hänen puheensa loppuun.

Opetusministerin naurukohtauksen uskotaan johtuvan puheessa olleesta penetraatio-sanasta. Lisäksi parlamentin istunto oli venähtänyt myöhään yöhön. Niin Piron kuin muutkin mukana olleet poliitikot olivat epäilemättä puheen aikana jo hieman väsyneitä.