Sabrina Boing Boingin uikkarit eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Bilekissa Sabrina Boing Boing tunki äskettäin rintaliiviensä sisälle kourallisen silikoni-implantteja, joilla kasvatti jo entisestään valtavan povensa kokoa. DJ ja glamourmalli tuntuu tekevän mitä hyvänsä, jotta hänen kuvansa saisivat huomiota.

Nyt blondi on julkaissut Instagram-profiilissaan kesän kenties kuumimman silikoniparaatin, eli joukon kuvia, joissa rinnat laitetaan näytille hyvän maun rajoja ylittäen. Otoksissa kurvitar esiintyy esimerkiksi korsetissa, paljastavassa uima-asussa ja seksikkäissä Ginna Stoccon alusvaatteissa.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.