Henry Cavill lapsuudestaan: ”Minua haukuttiin läskiksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijä Henry Cavill tunnetaan parhaiten televisiosarjasta Tudors. Hän on esiintynyt myös monissa elokuvissa, joihin lukeutuvat Tristan & Isolde, Stardust, Immortals ja tänä vuonna ensi-iltansa saava Man of Steel.

Pelkkää lihasta ja jykevää leukaa oleva Henry Cavill on kaiken ihmeeksi paljastanut olleensä nuoruudessaan lihava lapsi, joka joutui kärsimään pulleudestaan. Supermiehen roolissa pian nähtävä komistus kärsi koulukiusaamisesta.

– Olin läski Cavill. En kanna heille lainkaan kaunaa. Se antoi minulle erilaisen perspektiivin, mistä olen kiitollinen, kertoi Henry Cavill Daily Mirror -lehdelle.

Mies joutui treenaamaan Man of Steel -elokuvan rooliaan varten, ja hän onkin tällä erää erinomaisessa kunnossa. Hän kuntoili 11 kuukauden ajan, joista kuusi viikkoa oli pelkkää treeniin totuttelua. Sen jälkeen hän nautti 5.000 kilokaloria päivässä ja alkoi nostelemaan todella raskaita painoja.

30-vuotias Henry Cavill oli vielä vuonna 2011 kihloissa brittiläisen showratsastaja Ellen Whitakerin kanssa. Pari erosi vuonna 2012, minkä jälkeen komistus on deittaillut fitness-mallia ja näyttelijä Gina Caranoa. Kaunotar nähdään muun muassa uudessa Fast & Furious 6 -elokuvassa.