Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapsen sukupuoli paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kim Kardashian ja Kanye West varttuvat parhaillaan esikoislapsensa syntymää, ja varsinaiseen synnytystoimenpiteeseen on varauduttu suuren setelitukon lisäksi useilla säännöillä ja vaatimuksilla. Lapsen sukupuoli on nyt paljastettu.

Kanye Westin ja Kim Kardashianin ensi kuussa syntyvän lapsen sukupuoli paljastettiin viime sunnuntain Keeping Up with the Kardashians -reality-ohjelman jaksossa. Kimin äiti Kris Jennerin kysyi lapsen sukupuolta vastakumpua tutkineelta lääkäriltä. Tohtori sanoi, että koska hän ei nähny sikiöllä penistä, on se 99 prosentin todennäköisyydellä tyttö.

Kim Kardashianin synnytysjuhla ei ole tavallisimmasta päästä. Pariskunta nimittäin törsää synnytykseen eri laskelmien mukaan kuusinumeroisen summan, johon sisältyy synnytyslaitoksen luksushuone, Kimin vaatteet, ammattikuvaajan palkkaaminen, sairaalaan tilatut luksusruoat ja synnytyshuoneen kukkakoristeet sekä Kanyen Kimille hankkima lahja.