Mariah Carey herutteli bikineissä kuin teinityttö

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaisen popdiiva Mariah Careyn ura American Idol -ohjelman tuomarina ei loistanut pitkäikäisyydellään, sillä se kesti vain sarjan yhden kauden. Neitokaisen laulajattaren ura kukoistaa silti tällä erää paremmin kuin koskaan.

43-vuotias Mariah esiintyi New Jerseyssä Hot Summer Jam -festivaaleilla muiden tähtien kanssa. Neitokainen nähtiin paikan päällä seksikkäässä asussa, johon kuului bikinien yläosa, minishortsit ja valkoinen bolero. Laulaja julkaisi Instagram-blogissaan teinimäisen poseerauksen, jossa esittelee treenattua vartaloaan luksusautonsa edessä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Mariah Carey pudotti nopeasti kaksostensa synnytyksen jälkeen 13 raskauskiloa, minkä jälkeen hän on esitellyt auliisti timmiä vartaloaan lehtikuvissa. Poptähti on Monroe ja Moroccan -nimisten lasten onnellinen äiti. Lasten isä on 32-vuotias näyttelijä ja räppäri Nick Cannon.