Koulutytön rinnoista nousi kohu – liian suuret tanssiaisiin?

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Osalle naisista on siunaantunut suurempikokoiset maitorauhaset, jotka herättävät ympärillä olevissa ihmisissä huomattavasti huomiota. Joskus neitokainen voi kokea myös syrjintää rintojen koon takia. Nyt näin kävi yhdysvaltalaiselle teinille.

Washingtonin Silverdalesta kotoisin oleva Brittany Minder valmistautui prom-tanssiaisiin hyvillä mielin. Hän oli ostanut suuripovisille naisille tarkoitetun kauniin violetin mekon, jonka kanssa aikoi osallistua opiskelijoiden yhteiseen juhlaan.

Neito ei kuitenkaan päässyt sisään tanssiaisiin, ennen kuin oli peittänyt runsaat muotonsa hartiahuivilla. Minder pääsi lopulta sisälle tilaisuuteen, mutta viipyi siellä vain tunnin, koska kokosyrjintä vei juhlatunnelman mennessään. Teinin vanhemmat ovatkin sitä mieltä, että koulun väen tulisi pyytää julkisesti Brittanylta anteeksi.

– Kaikki naiset eivät ole luotu samanlaisiksi. Et voi verrata golf-palloa greippihedelmään. Se ei vain tapahdu, kommentoi teinin äiti Kimberly Minder KOMO-TV-kanavalle.