Amanda Bynes käänsi takkinsa – ensin haaveili seksistä ja nyt…

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kohukaunotar Amanda Bynes on kunnostautunut viime päivinä solvaamalla muita viihdemaailman tähtiä esimerkiksi Twitter-blogissaan. Nyt hänen hampaissaan on räppäri Drake, joka oli aiemmin neidon pakkomielteisen ihailun kohde.

Vielä jokunen viikko sitten Amanda kertoi julkisesti haaveilevansa seksistä Draken kanssa, mutta nyt ihastus on kääntynyt mitä ilmeisimmin vihaksi. Amanda julkaisi nimittäin sosiaalisessa mediassa viestin, jossa haukkui kanadalaista rap-tähteä rumaksi. Hän poisti viestin hyvin nopeasti, mutta ennen sitä se oli jo ehtinyt levitä laajalle.

– Drakella on rumin hymy, rumimmat epätasaiset hampaat ja rumat silmät, kirjoitti Amanda Bynes blogiinsa.

Myöhemmin hän julkaisi uuden twiitin, jossa kertoi, ettei aio kiistää kutsuneensa miestä rumaksi. Aiemmin sekoileva blondi tahtoi viestiensä perusteella Draken ”murhaavan oman vaginansa”. Naisen hampaissa on äskettäin ollut myös räppärin ex-suhde Rihanna, jota Bynes niin ikään tylytti rumaksi. Amanda kehui sen sijaan vastikään Liam Hemsworthia maailman upeimmaksi mieheksi.