Jodie Marsh tyrkytti muotojaan Twitterissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ronskeista seksipaljastuksistaan tunnettu brittikaunotar Jodie Marsh kertoi vastikään Zoo-lehdelle pelästyttäneensä kinkyillä mieltymyksillään miehen niin, että seksi ei lopulta onnistunutkaan tämän kanssa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Viime ajat julkkisneito on viettänyt brittikoomikko Keith Lemonin Lemon La Vida Loca -realityohjelman kuvauksissa. Jodie julkaisi kuvauksista povekkaan otoksen, jossa hänen jättisilikoninsa näyttävät pursuilevan korsettitopista ulos. Neito hehkuttaa kyseistä ohjelmaa Twitter-blogissaan television hauskimmaksi.

Marsh on kertonut saaneensa julkisuutensa alkuaikoina paljon huomiota kuuluisilta miehiltä. Hän sai muun muassa tarjouksia seksiöistä. Eräs herrasmies muun muassa tarjosi neitokaiselle 12.000 euroa hotellissa suoritetusta aktista. Toinen Hollywoodin A-listalainen pyysi Jodieta ja ystävää mukaansa kolmen kimppaan.