Koululaisten esitys muuttui väkivaltaiseksi – äidit tappelivat

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kouluaikana oppilaat valmistavat opettajiensa avulla erilaisia esityksiä, joita nähdään vaikkapa joulu- ja kevätjuhlissa. Nyt erään floridalaisen ala-asteen esitys meni mönkään uskomattoman syyn takia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kaksi yleisössä istunutta lapsen äitiä alkoi riidellä kesken esityksen. Latisha James oli kuvaamassa videokameralla tyttärensä esitystä, kun Jessica Tyler pyysi tätä voimakkaasti istumaan alas. Nainen ei totellut, joten Tyler tönäisi tämän nuorempaa tytärtä, uutisoi WKMG-televisiokanava.

39-vuotias James hermostui tästä ja tilanne eteni pian kunnon tappeluksi. Tilanne on tallennettu videolle, jossa Lakeviewin ala-asteen sali hämmentyy toisiaan lyövien äitien takia.

Poliisi pidätti Jamesin, jonka kerrotaan yrittäneen kuristaa 27-vuotiasta Tyleriä. Myös riitakumppani saattaa saada syytteet niskaansa tilanteesta. Naiset saivat porttikiellon St. Cloudin kaupungissa sijaitsevalle koululle.