Hämmentävä UFO-havainto kuvattiin Hollannissa: ”Selittämätöntä”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä ympäri maailmaa on tehty jälleen poikkeuksellisen paljon havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä. Tuorein tapaus on nyt kuvattu Amsterdamin liepeillä Hollannissa sijaitsevan linnan mailla.

Kuva: Elyktraphotoart.net
Kuva: Corinne Federer, Elyktraphotoart.net

25. toukokuuta Corinne Federer oli vierailemassa Muiderslotin linnassa yhdessä äitinsä kanssa. Valokuvausta harrastava Federer kuvasi samalla vierailulla linnaa, ja myöhemmin eräästä kuvasta löytyi hämmentävä yksityiskohta. Kuvassa näkyi nimittäin hyvin suurella nopeudella liikkunut hahmo, jota ei paljaalla silmällä ollut huomannut lainkaan.

Kuva: Elyktraphotoart.net
Kuva: Corinne Federer, Elyktraphotoart.net

Valokuvaaja oli ottanut linnasta viiden kuvan HDR-kuvia, joista lyhimmän valotusajan kuvissa hahmo näkyi. Näin ikuistetuissa kuvissa näkyy usein asioita, joita ei paljaalla silmällä ehkä huomaa. Tummemmassa kuvassa hahmo näkyy varsin selvästi, ja siinä näyttäisi olevan S-kirjaimen muotoinen osuus. Huffington Post lähetti kuvat asiantuntijalle tarkastattavaksi, eikä kuvista löytynyt jälkiä kuvankäsittelystä.