Hulvaton photoshop-pila ruotsalaisella bussipysäkillä

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin kaikki lehtiin päätyvät malli- ja mainoskuvat käyvät ennen julkaisemista läpi tarkan digitaalisen kuvankäsittelyn, joten tästä niin sanotusta photoshoppauksesta on tullut jo kaikille tuttua. Nyt photoshoppaus on viety Ruotsissa hieman tavallista pidemmälle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Photoshop-ohjelmaa valmistava Adobe ja taiteilija Erik Johansson ovat toteuttaneet yhdessä hulvattoman tempauksen, jossa bussipysäkin mainostaulun sisään asennettiin tilapäisesti videonäyttö, jossa bussin odottajia kohtasi todellinen yllätys. He nimittäin näkivät siinä oman kuvansa.

Bussipysäkki varustettiin muutamilla piilotetuilla kameroilla, ja uusien ihmisten saapuessa pysäkille heidät kuvattiin kadun toisella puolella olevasta pakettiautosta. Tämän jälkeen kuva siirrettiin tietokoneelle, josta oli suora yhteys mainostaulun näyttöön.