Pikkutyttö ilmoitettiin kadonneeksi – löytyi sängyn alta

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla katoaa vuosittain tuhansia lapsia, ja osaa heistä ei valitettavasti löydetä koskaan. On siis ymmärrettävää, että pienokaisen häviäminen saa vanhemmat järkytyksen valtaan.

Nyt Kaliforniassa eräs tällainen katoamistapaus on saanut onnellisen ja hieman koomisen lopun. 4-vuotias Amieya Renee Stewart katosi nimittäin isoäitinsä luona Richmondissa. Poliisi ja sukulaiset tutkivat kodin ja sitä ympäröivän naapuruston, kunnes tenava vihdoin löytyi lähempää kuin olisi voinut arvatakaan.

Tyttö nukkui isoäitinsä vuoteen alla. Häntä ei huomattu heti etsinnöissä, koska lapsi oli ympäröinyt itsensä tavaroilla. Erikoista tapauksessa oli, että poliisikoiratkaan eivät huomanneet lasta kodin sisällä.

– Haluan kiittää kaikkia. Amieya merkitsee minulle paljon. Olen pahoillani, että hän oli siellä. Olen pahoillani, että kaikki joutuivat kokemaan tämän, mutta olen onnellinen, että hän on kunnossa, kertoi lapsen äiti Christina Nance KGO-sivustolle.