Justin Bieber heitettiin ulos yökerhosta!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalainen poppari Justin Bieber joutui viime vuonna hurjien syytösten kohteeksi, kun 20-vuotias naisfani väitti supertähden olevan hänen poikavauvansa biologinen isä. Äskettäin Bieberillä väitettiin olevan toinenkin salattu lapsi – tällä kertaa Euroopassa.

Nyt 19-vuotias poplaulaja on joutunut nolon episodin keskelle hollywoodilaisessa yökerhossa. Bieber oli nimittäin pyrkinyt sisään Lure-yökerhoon siinä kuitenkaan onnistumatta. Kanadalaislaulajalle työskentelevä henkilö oli soittanut ennen yökerhossa järjestettyjä Toxic Luau Beach Day -juhlia, että Bieber tulee ilmestymään paikalle, E! Online -sivusto kertoo.

Laulajan edustajalle kuitenkin kerrottiin, ettei poppari voi tulla bileisiin, koska hän ei ole Yhdysvaltojen lainsäädännön mukaan täysi-ikäinen, eli 21-vuotias. Omapäinen Bieber oli kuitenkin kielloista huolimatta luikahtanut yökerhoon taka-oven kautta. Käry kävi kuitenkin nolosti, kun lavalla ollut The Game huusi mikkiin Bieberin saapuneen juhliin. Nolostunut poppari saatettiin henkilökunnan toimesta välittömästi ulos yökerhosta.

Mariah Yeater väitti viime vuonna, että Bieber on hänen Tristyn-nimisen poikavauvansa isä. Naisen mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufanin mukaan Bieber ei halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia. Vastaavia huhuja maailmalla siis riittää yhä edelleen.