Punaniskojen olympialaisissa riitti silmänruokaa – ainakin miehille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa puhutaan junteista, mutta Yhdysvalloissa punaniskoista. Nyt sikäläiset punaniskat ovat järjestäneet itselleen leikkimieliset olympialaiset, kun Georgian osavaltion Augustassa järjestettiin jälleen perinteinen National Redneck Olymp-Hicks -tapahtuma.

Eilen sunnuntaina järjestetyssä tapahtumassa kaikki ohjelmanumerot olivat hyvin teeman mukaisia. Silmänruokaa oli riittämiin, mutta lähinnä miesten silmille. Elleivät naiset sitten pidä lievästi ylipainoisista ja olutta litkivistä miehistä.

Tapahtumassa kilpailtiin nimittäin esimerkiksi suurimman kaljamahan tittelistä ja parhaasta kaljamahapläiskä-uimahypystä. Yksi näyttävimmistä ohjelmanumeroista oli mutapainikilpailu, johon osallistui myös nuoria hoikkia naisia. Paikalle saapui tuhansittain punaniskoja perheidensä kanssa.