Jared Leton yllättävä tunnustus – paljastui nuorisorikolliseksi!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijä-laulaja Jared Leto on viettänyt taukoa näyttelemisestä. Hän on kuitenkin palaamassa valkokankaille tositapahtumiin perustuvassa Dallas Buyers Club -elokuvassa, jossa hän näyttelee HIV-positiivista ristiinpukeutujaa.

Suosikkinäyttelijä on nyt tehnyt erikoisen paljastuksen nuoruudestaan. Leto on nimittäin kertonut The Sunday Times Magazinelle, kuinka hänestä ja hänen veljestään Shannonista kehkeytyi nuorempina varkaita jännityksen etsimisen myötä. Komistuksen mukaan he muun muassa murtautuivat erinäisiiin paikkoihin ja varastelivat autoja.

– Me murtauduimme toimistoihin, varastoihin, kouluihin – mainitsetpa mitä vaan, niin me teimme sen. Ja siinä samalla meistä tuli oikeita pikku varkaita: Laatikoita viinaa yhtenä päivänä, skootteri tai hyvännäköinen moottoripyörä seuraavana, Jared Leto avautuu lehdelle.

Näyttelijäkomistus vertaakin varasteluaan nuoruuden harrastukseksi. Leton mukaan he eivät ajatelleet tekevänsä mitään erityisen pahaa. Mies kuitenkin kuvailee kiinnijäämisen olleen paha puoli heidän toiminnassaan.

Näyttelijä Jared Leto on monille tuttu elokuviensa lisäksi myös 30 Seconds To Mars -yhtyeen laulajana. Muun muassa A Beautiful Lie -hitistään tuttu yhtye vieraili parisen vuotta sitten konsertoimassa myös Suomessa. Lähiaikoina näyttelijänä julkisuuteen ponnahtanut komistus on kuitenkin taas keskittynyt näyttelijänuraansa.