Hyvästit kahvikupin tekemille tahroille – nerokas uutuuskeksintö esiteltiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jokainen kahvia päivittäin nauttiva on varmasti joskus törmännyt kahvikupin jättämiin tahroihin pöydällään. Nyt harmilliset kahvirinkulat pöydissä saattavat kuitenkin jäädä historiaan. Uutuuskuppi nimittäin lupaa, ettei kahvi pääse enää likaamaan pöytiäsi.

Kuva: Yanko Design
Kuva: Yanko Design

The Drop Rest Cup -nimellä kulkevan innovaation toimintaidea on selkeä. Normaalilta kahvikupilta näyttävässä kupissa on pieni uurre lähellä sen pohjaa. Kaikki kupin reunan yli juonnin yhteydessä valuva kahvi valuu pöydän sijaan kyseiseen uraan – siten estäen rumien kahvitahrojen syntymisen, Yanko Design uutisoi.

Kuva: Yanko Design
Kuva: Yanko Design

Ilahduttavan uutuuskeksinnön takana oleva Kim Keun Ae on kuitenkin monien harmiksi sanonut kupin olevan vielä kehittelyvaiheessa. Siksi suunnittelija ei olekaan kyennyt vielä sanomaan, milloin keksintö päätyy kauppojen hyllyille. Nokkela uutuskuppi kuitenkin varmasti löytää ostajansa sitten kun se päivä koittaa.