Kendall Jenner meloi niukossa bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien klaaniin kuuluvan Kendall Jennerin malliura teki äskettäin harppauksen eteenpäin, kun neito pääsi Agua Bendita -uimapukumerkin keulakuvaksi. 17-vuotias tyttö on nyt viettänyt viikonloppua Malibun rannalla.

Victoria’s Secret -mallin tehtävästä unelmoiva teini innostui lähtemään ystävän kanssa melontaretkelle. Aurinkoa sää ei suonut, mutta neitokaisella näytti silti olevan hauskaa. Kendall julkaisi iloisista hetkistä otoksen Instagram-blogissaan, jossa hänen hoikkaa kehoaan koristivat pienet bikinit.

– Harmaa päivä melomassa ystäväni kanssa, kirjoitti Kendall blogiinsa.

Kendall pääsee uudella sopimuksellaan merkittävään liigaan, sillä Agua Bendita -merkin kasvoja ovat aikaisemmin olleet Candice Swanepoel ja Sara Sampaio. Aika näyttää, mitä teini-ikäinen realityjulkkis vielä saa aikaan urallaan.