15-vuotiaalle Kylie Jennerille 125 000 dollarin ökymersu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner nähtiin taannoin muokatussa nettikuvassa. Syypää Twitter-pilaan oli neitokaisen Kendall-isosisko, joka päätti vitsailla sisarensa kustannuksella. Siskojensa tapaan Kylie yrittää parhaillaan uraa mallina.

Nyt 15-vuotias Kylie on päässyt todella makean elämän pariin uudella autollaan. Radar Online -sivusto nimittäin on vahvistanut, että nuorin Kardashian on Mercedes Benz G Wagon -auton ylpeä omistaja. Uutuusauton myyntihinta liikkuu Yhdysvalloissa noin 125.000 dollarin, eli noin 95.000 euron paikkeilla. Ilman Suomen autoveroja siis.

Teknisesti ottaen Kaliforniassa virallisen ajokortin saa vasta 16-vuotiaana. 15 ja puoli vuotta täyttäneet harjoittelukortin omaavat nuoret saavat kuitenkin ajaa autoa, jos viereisellä etupenkillä istuu yli 18-vuotias ajokortillinen aikuinen, sivusto kertoo. Elokuussa 16 vuotta täyttävä Kylie onkin siis mitä todennäköisemmin saanut hieman etuajoissa lahjaksi Yhdysvalloissa perinteisen 16-vuotislahjan, eli auton.

15-vuotias Kylie Jenner on amerikkalainen realitytähti, malli ja Seventeen-lehden julkkiskeulahahmo. Hänet tunnetaan parhaiten Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta, jossa seurataan uusperheen luksusarkea. Kylie Jenner on tehnyt mallitöitä muun muassa Teen Vogue -lehdelle. Hänellä on myös oma vaatemallisto isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa.