Lastenvaatemerkki MOLO pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eri kielialueilta löytyy monia tuotemerkkejä, jotka toisella alueella saavat suupielet hymyyn. Monet tuotemerkit tarkoittavat nimittäin toisissa maissa jotain aivan muuta kuin kotimaassaan. Yksi esimerkki on tanskalainen lastenvaatemerkki MOLO.

MOLO-lastenvaatteita on myyty Tanskanssa jo kymmenen vuoden ajan, joten parhaillaan MOLO viettää juhlavuottaan. Stara käväisi tarkistamassa miltä suuren kööpenhaminalaisen tavaratalon MOLO-osasto näyttää, ja sieltä löytyi esimerkiksi lasten kesätakki, jonka rintamuksessa luki suurella peilikirjoituksella MOLO.

Yhtiön nykyinen slogan ”MOLO Must Have” ei sekään ainakaan hillinnyt naurahdusta. Ei siis liene vaikea arvata miksi tämän merkin tuotteita ei kovinkaan usein näe suomalaisten lasten yllä. MOLO-vaatteita on kuitenkin kaikesta huolimatta saatavilla myös Suomessa ainakin verkkokaupoissa.