Tiger Woodsin kohuttu salarakas bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa vuonna 2009, kun golf-tähti Tiger Woods kolaroi Escalade-ökyautonsa päin puuta. Omituisen kolaroinnin jälkeen paljastui, että Woods oli pettänyt vaimoaan useiden naisten kanssa.

Yksi Woodsin salarakkaista oli amerikkalaiskaunotar Rachel Uchitel, joka tienasi seksiskandaalin myötä miljoonia dollareita. Sittemmin 36-vuotias povipommi nautti kuitenkin avioelämästä, sillä Uchitel meni naimisiin nuoren miehen Matt Hahnin kanssa. Eilen Hahn kuitenkin kertoi hakevansa avioeroa Uchitelista.

Pariskunta kuvattiin lomailemassa Havaijilla vain muutama päivä ennen eroilmoitustaan. Nyt nämä kuvat nähdään Starassa. Kuvissa Rachel nautiskelee lomastaan bikineissä yhdessä tulevan ex-miehensä kanssa. Todennäköisesti tuossa vaiheessa avioerosta oli jo päätetty.

Rachel Uchitel sai taannoin potkut Diili-ohjelmasta jo ennen kuvausten alkamista. Hänen maailmanvalloituksensa ei ole sujunut kovinkaan hyvin. Kaunotar pursotti taannoin tilipussiaan 300.000 dollarilla poseerattuaan Playboy-lehdelle. Varsinaisen omaisuutensa hän ansaitsi kuitenkin, kun Woods maksoi naiselle miljoonia siitä, ettei tämä paljastaisi parin seksileikkejä.