Ashley Tisdalen piina ohi – sekopää lähetti 19 000 viestiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Uudessa Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi.

Nyt Ashley Tisdale on saanut kuitenkin huokaista helpotukseksi, sillä vainoajan aiheuttama piina näyttäisi olevan ohi. E! Online -verkkosivuston mukaan Nicholas Fiore -niminen 21-vuotias mies määrättiin pysyttelemään seuraavan kolmen vuoden ajan vähintään 90 metrin päässä tähdestä ja tämän poikaystävästä, Chris Frenchistä.

Nicholas Fiore lähetti näyttelijälle Twitterissä noin 19.000 viestiä, joiden joukossa oli muun muassa aseisiin ja väkivaltaan viittaavia laulun sanoituksia. Lisäksi miehen kerrotaan saapuneen Ashleyn kotiovelle lähetiksi naamioituneena.

Itseään näyttelijän poikaystäväksi väittäneelle vainoajalle määrättiin ensin lyhyempi lähestymiskielto. Nicholas kuitenkin rikkoi määräystä jatkamalla viestien lähettämistä Ashleylle sosiaalisessa mediassa, ja nyt tuomiota kiristettiin.

– Tänään on hyvä päivä, Ashley twiittasi piinan oltua ohi.

27-vuotias Ashley Tisdale nähdään tänä vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, joka pyörii parhaillaan Suomen elokuvateattereissa. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania.