Pitkä vankilatuomio uhkaa Chris Brownia – Rihannan pahoinpitely taustalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosittu r&b-tähti Chris Brown joutui tammikuussa käsirysyyn biseksuaalin laulajan, Frank Oceanin, kanssa. Miehet riitelivät näyttävästi Westlake-studion parkkipaikalla, kunnes paikalle saapuneet poliisit jäähdyttivät tilanteen.

Alkuperäisten raporttien mukaan Chris Brown olisi aloittanut käsirysyn. Frank Ocean ei kuitenkaan ole missään vaiheessa nostanut syytteitä Brownia vastaan. Nyt TMZ-sivusto kuitenkin uutisoi, että Rihannan ex-poikaystävänäkin tunnettu muusikko olisi edelleen poliisin tutkinnan kohteena tappelun johdosta. Los Angelesin syyttäjänvirasto on pitänyt laulajan tapauksen koko ajan aktiivisena.

Brownia vastaan voidaan siis vielä nostaa rikossyytteet, vaikka tappelun toinen osapuoli Frank Ocean ei niitä vaatisikaan. Sivuston lähteen mukaan kaksikko on jo korjannut välinsä, ja kyseessä on vain suuri väärinymmärrys. Brown kärsii edelleen Rihannan pahoinpitelystä saamaansa viiden vuoden ehdollista tuomiota, joka voidaa muuntaa ehdottomaksi vankilatuomioksi, mikäli Brownin katsotaan rikkoneen lakia.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Näillä näkyminen kaksikko on kuitenkin jo jakautunut omille teilleen.