Härski mainos Thaimaan televisiossa – kiellettäisiin heti Suomessa

Lifestyle Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jos sanotaan, että seksi ei myy, voidaan samalla sanoa, että ollaan täysin väärässä. Mainostoimistot toteuttavat usein huikeita mainoksia markkinointimielessä, mutta yksi varmimmista huomiokeinoista on ottaa vähäpukeinen nainen tuotteen mainoskasvoksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mainoksen tarkoituksena on yleensä vähintään herättää kuluttajan mielenkiinto mainostettavaa asiaa tai esinettä kohtaan. Thaimaalainen maatalouskemikaaleja myyvä yhtiö V. Tanasub Company on keksinyt kikan, jolla se saa tuotteestaan houkuttelevamman. Yrityksen mainoksessa nimittäin keinuttelee vartaloaan vähäpukeinen aasialainen tyttö.

Videolla näytetään, miten maanviljelijän sato kasvaa hetkessä täyteen kukoistukseensa, kunhan vain hänen maillaan tanssahteleva neitokainen on päässyt vauhtiin. Maatilan isännän tuottoisa sato on tietenkin mainostettavan tuotteen ansiota, mutta keikistelevä aasialainen nainen ei tee siitä yhtään sen vähempiarvoista.