Maria Menounos täytti vuosia – riisui juhlan kunniaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen julkkistoimittaja Maria Menounos on tehnyt uraa muun muassa Access Hollywood ja Today -ohjelmien juontajana, sekä näyttelijänä Tuho-osasto ja Entourage -sarjoissa. Neitokainen on nyt täyttänyt 35 vuotta.

Maria päätti juhlistaa ikääntymistään paljastamalla tiimalasivartalonsa bikiniasussa. Neitokainen julkaisi kuvia itsestään herttaisena päivänsankarina Twitter-blogissaan. Menounosin vartalo ei treeniä kaipaa, sillä tähti näyttää olevan erinomaisessa kuosissa.

Kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.