Leffatähti vältellyt jo 15 vuoden ajan lääkäriä: ”Se on hokkuspokkusta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Danny McBride muistetaan elokuvarooleistaan. Mies on tähdittänyt elokuvia Pineapple Express, Tropic Thunder ja Your Highness. Nyt 36-vuotias näyttelijämies on kertonut yllättäviä faktoja elämästään.

Danny McBride kertoi, ettei liiemmin huolehdi terveydestään, sillä hän on onnistunut välttelemään lääkärillä käyntiä jo 15 vuoden ajan.

– Se on hokkuspokkusta. Kun en käy lääkärillä, en tule surulliseksi, eikä minulla ole pelkoja. Ainoa asia, josta stressaan on se, että pitää pukeutua punaiselle matolle. Inhoan siellä kävelemistä. Se vie hyvän tuuleni ja pilaa kaiken, kertoi Danny McBride Rolling Stone -lehdelle.

Danny McBride on esiintynyt pitkään stand up -koomikkona. Mies meni vuonna 2010 naimisiin Gia Ruizin kanssa, ja parilla on vuonna 2011 syntynyt Declan-poika. McBride tullaan näkemään tulevaisuudessa This Is the End, Hell & Back ja Clown -elokuvissa.