Koira söi isäntänsä tulehtuneet varpaat – yritti auttaa?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus eläinten omistajat huomaavat, että lemmikit käyttäytyvät huonosti huomion puutteen takia. Koirat voivat esimerkiksi järsiä kenkiä. Nyt brasilialaisen Roger Brownin koira on järjestänyt isännälleen uskomattoman yllätyksen.

Mies huomasi nimittäin herättyään, että otus oli järsinyt hänen kaksi varvastaan irti. Kuusikuukautinen pitbull-pentu saattoi ajatella tekevänsä Brownille palveluksen syödessään tämän vasemman jalan iso- ja pikkuvarpaat.

Mies kärsi diabeteksesta, ja hänellä oli jalassaan tulehdus, jonka vuoksi hän ei tuntenut pureskelua lainkaan. Lääkärit pitävät Bo-koiran eriskummallista tekoa yrityksenä auttaa omistajaansa. Sairaalahoitoon viety omistaja otti tapahtuneesta syyn niskoilleen, ja sanoi, että hänen olisi pitänyt sitoa tulehtunut jalka kääreisiin, uutisoi New York Daily Times -lehti.