Tulisa Contostavlos kauhuissaan – vainoaja vaanii miljoonakartanoa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Britannian X Factor -kisan tuomaristosta potkut saanut laulajatar Tulisa Contostavlos joutui äskettäin ison luokan ongelmiin, sillä hän jäi The Sun -lehden reportterille kiinni 934 euron arvoisen huumediilin järjestämisestä.

24-vuotiaalla laulajattarella ei pyyhi kovinkaan hyvin, sillä kohupidätyksen lisäksi neitokaista vaivaa vainoaja. Tähdelle tuntematon mieshenkilö oli saapunut Tulisan miljoonakartanolle keskelle yötä ovea hakaten, The Mirror uutisoi. Neitokaisen henkilökohtainen avustaja Gareth Varey avasi oven vainoajalle.

Tämän jälkeen kaksikon kerrotaan käyneen kiivassanainen keskustelu, jonka seurauksena mies oli poistunut paikalta. Lehden mukaan laulajatar on kauhuissaan tilanteesta. Poliisi on pidättänyt tapahtuman tiimoilta 24-vuotiaan miehen, joka sai varoituksen häiriköimisestä.

Contostavlos kertoi The Sun -julkaisun toimittajalle voivansa toimittaa huumeita, koska eräs hänen parhaimmista ystävistään on kokaiinidiileri. Ystäväpiiri käytti naisen mukaan huumeista omia nimityksiä, ja kutsuu niitä makeisiksi. Neitokainen kertoi salaa nauhotetussa keskustelussa, ettei käytä itse aineita.