John Malkovich pelasti turistin hengen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätähti John Malkovich tunnetaan monista rooleistaan menestyselokuvissa. 59-vuotias konkari on esiintynyt muun muassa elokuvissa Con Air – lento vapauteen, Rautanaamio, Johnny English ja Libertine.

Nyt miehen kerrotaan auttaneen loukkaantunutta turistia Torontossa, Kanadassa. John oli viime viikolla tupakkatauolla King Edward -hotellin lähistöllä, kun amerikkalainen Jim Walpole kaatui kadulla ja löi kaulansa vieressä olleeseen telineeseen.

Turistin kurkusta tuli verta, jolloin näyttelijän kerrotaan menneen välittömästi auttamaan häntä. Elgin-teatterissa Casanova-näytelmässä esiintynyt Malkovich painoi miehen kaulalla vuotavaa suonta verenvuodon tyrehdyttämiseksi. Walpole vietiin sairaalaan, josta hän pääsi nopeasti pois.

– Hän otti komennon kuin lääkäri, kertoi kiitollinen mies tähdestä CBC-sivustolle.

John Malkovich on saanut vuonna 1999 oman fiktiivisen nimikkoelokuvansa Elämäni John Malkovichina, jossa hän esittää itseään. Kyseisessä elokuvassa eräs marionettitaitelija löytää yllättäen salaisen pääsyn John Malkovichin tajuntaan. Tänä vuonna näyttelijä tähdittää elokuvia Siberian Education ja RED 2.