Liam Gallagher täräyttää: ”Kaikki joiden korvat eivät soi voivat painua v**tuun”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksista. Mies on nykyään hieman raitistunut.

Beady Eye -yhtyeensä kanssa pian tuoreen BE-albuminsa julkaiseva Liam Gallagher on nyt kertonut kärsivänsä monien muiden muusikkojen tavoin tinnituksesta. Räväköistä kommenteistaan tunnetun miehen mukaan kaikki ”kunnon rock ’n’ roll -tähdet” kärsivät kyseisestä vaivasta, The Sun -lehti kertoo. Gallagher kertoo kuitenkin oppineensa elämään vaivansa kanssa.

Oasis-laulaja selittää vain puhuvansa kovempaa tinnituksen päälle. Rokkarin veli Noel kertoi myös aiemmin kärsivänsä samaisesta vaivasta. Liam tunnustaa lehdelle olevansa ylpeä tinnituksestaan.

– Kaikki joiden korvat ei soi voivat painua v**tuun, Liam Gallagher selittää lehdelle tinnituksen kuulumisesta rock-imagoon.

Liam Gallagher perusti Beady Eye -yhtyeen Oasiksen hajottua muiden bändin jäsenten kanssa. Rokkari keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan.