Nicole Coco Austinilla tiimalasivartalo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkiskaunotar Nicole ”Coco” Austin otti äskettäin aurinkoa täysin alastomana ja julkaisi sessiosta otoksen verkossa. 34-vuotias tähti halusi olla varma, ettei hänelle tule rusketusrajoja paahteessa.

Nyt Coco on edustanut miehensä Ice-T:n kanssa Conan O’Brienin juontamassa keskusteluohjelmassa. Neitokainen julkaisi Whosay-blogissaan kuvan iltaa varten suunnittelemastaan asuvalinnasta. Asu oli taattua Cocoa, tiukkaa ja vartalonmyötäistä mallia, joka korosti hänen peppuaan ja muhkeaa rintavakoa.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

Coco Austin nähtiin äskettäin upeissa bikinikuvissa, joissa seksikäs kurvitar esiintyi vaaleanpunaisessa bikiniasussa Las Vegasissa. Uima-altaalla venyttelevä nainen tietää, mistä kulmasta hänen muotojaan kannattaa valokuvata, ja sen huomaa myös kyseisistä otoksista.