Rihannan kiertue ongelmissa – miten käy Suomen konsertissa?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Popin supertähti Rihanna herätti äskettäin faniensa raivon Hollannissa, jossa hän antoi yleisön odottaa keikkapaikalla tunteja ennen kuin suvaitsi saapua paikalle. Esityksestä valtaosa tuli lisäksi nauhalta, joten fanit haukkuivat poptähden kovin sanoin.

Nyt samanlainen valitettava tilanne on sattunut poplaulajan keikalla Walesissa. Rihanna saapui jälleen lavalle yli kaksi tuntia keikan sovittua alkamisajankohtaa myöhemmin. Radar Online -sivuston lähteiden mukaan neitokainen oli ollut edellisenä yönä Pariisissa juhlimassa puoli viiteen asti aamuyöllä.

Rihannaa katsomaan saapuneet fanit eivät luonnollisestikaan ottaneet laulajattaren temppuilua kovinkaan suopeasti vastaan. Twitter täyttyikin nopeasti ihmettelevistä ja ärsyyntyneistä kommenteista keikan tiimoilta. Rihannaa syytettiin myös taustaäänitteen käyttämisestä.

– Huonoin keikka millä olen ikinä ollut. @rihanna vetää pantomiimina joka toisen sanan. P*ska äänijärjestelmä #Säälittävää me lähdemme, keikalla ollut @Darhys kirjoitti Twitteriin.

Edellisellä floppikeikallaan Hollannissa Rihanna yritti lepytellä kansaa seksikkäällä liikkeellä ja vetäisi lavalla sylitanssin miesfanille. Tästä ei kuitenkaan ollut apua, sillä myös seuraava Antwerpin keikka sujui seuraavana päivänä samoissa tunnelmissa. Rihanna saapuu samaisella kiertueellaan Suomeen 28. heinäkuuta. Toivottavasti silloin neitokainen kykenee esiintymään ajallaan.