Räväkkä Rita Ora seksikkäänä esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen popkaunotar Rita Ora on ollut kovassa nosteessa myös saarivaltion ulkopuolella. Laulajatar allekirjoitti vastikään 500.000 punnan sopimuksen megatähti Madonnan kanssa, ja hänestä tulee Material Girl -vaatemalliston uusi keulakuva.

22-vuotias poptähti kuvattiin nyt esiintymässä Iso-Britannian Newsburyssä järjestetyssä Party In The Paddock -tapahtumassa. Rita Ora villitsi yleisöä laulunsa ohella myös ulkoisella olemuksellaan. Neonväriseen paljastavaan toppiin pukeutuneen popkaunottaren kuvia onkin päästy ihailemaan myös viihdelehtien sivuilla.

Rita pääsi Madonnan muotimalliston kasvoksi tämän tyttären Lourdesin ansiosta. Supertähden tytär esitteli Oran äidilleen MET-gaalassa jokin aika sitten. Aiemmin Material Girl -malliston malleina on nähty nuoret kaunottaret Kelly Osbourne, Georgia May Jagger ja Taylor Momsen. 1980-luvulta vaikutteita ottanutta vaatemerkkiä myydään Macy’s-kaupoissa Yhdysvalloissa.