Jennifer Aniston viihtyy alastomana – kihlattu käännytti nudistiksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Frendit-sarjan myötä supertähdeksi noussut näyttelijätär Jennifer Aniston suunnittelee parhaillaan häitä poikaystävänsä, Justin Therouxin kanssa. Tähti nousi äskettäin otsikoihin We’re The Millers -elokuvan rohkean trailerin myötä.

Nyt Star Magazine uutisoi, kuinka kaunottaren kihlattu Justin Theroux on tutustuttanut näyttelijättären uusien harrastuksen pariin. Lehden mukaan jo pitkään nudistina itse viihtynyt komistus on saanut Anistoninkin innostumaan vaatteitta kulkemisesta. 44-vuotiaan kaunottaren kerrotaan olleen aluksi epäileväinen kaiken paljastamisesta.

Näyttelijätär on kuitenkin innostunut nudismista toden teolla, ja hänen kerrotaan kokevan sen erittäin vapauttavana. Lehden lähteen mukaan yhdessä alasti liikkuminen rentouttaa pariskuntaa. Kaksikon kerrotaan jopa valmistavan yhdessä ruokaa alasti.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkä jakso Pittin jälkeen, mutta sittemmin tilanne muuttui. Anistonin stylisti tunnusti taannoin, että hän leikkasi näyttelijättären aikoinaan ikoniseksi nousseen hiustyylin pilvessä.