Kim Kardashian synnytti tytön – viisi viikkoa etuajassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä Kanye West ovat dominoineet viihdemaailman otsikoita lähiaikoina realitykaunottaren raskauden johdosta. Nyt Hollywoodista ollaan saatu ilouutisia, sillä kurveistaan tunnettu Kim on synnyttänyt tyttövauvan.

Tyttö syntyi Los Angelesissa Cedars-Sinai Medical Centerissä, TMZ-viihdesivusto uutisoi. Kim oli ollut huonovointinen perjantaina, jonka johdosta Kanye oli peruuttanut osallistumisensa oman uutuuslevynsä kuuntelutapahtumaan. Realitykaunottaren supistukset olivat alkaneet perjantai-iltana, ja lauantaina hän synnytti terveen tyttölapsen.

Pienokainen syntyi viisi viikkoa etuajassa. Rap-muusikko Kanye Westin kerrotaan olleen läsnä synnytyssalissa koko synnytyksen ajan. Lapsen nimeä ei olla vielä kerrottu julkisuuteen.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin aiemmin varautuneen lapsensa syntymään suuren setelitukon avulla. Pariskunnan huhuttiin törsäävän esikoislapsensa synnytykseen eri laskelmien mukaan jopa kuusinumeroisen summan, johon sisältyy synnytyslaitoksen luksushuone, Kimin vaatteet, ammattikuvaajan palkkaaminen, sairaalaan tilatut luksusruoat ja synnytyshuoneen kukkakoristeet sekä Kanyen Kimille hankkima lahja.