Naiskoomikko vastaa rajuun kritiikkiin: ”Säälin sellaista ihmistä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Melissa McCarthy tunnettin pitkään roolistaan Gilmoren tytöt -suosikkisarjassa. Lähiaikoina hauskoihin rooleihin erikoistunut näyttelijätär on noussut suuremman yleisön tietouteen muun muassa Morsiusneidot, Väärät paperit ja Kauhea kankkunen 3 -elokuvien myötä.

Amerikkalaisnäyttelijätär sai vähän aikaa sitten erittäin negatiivista palautetta roolistaan Väärät paperit -elokuvassa. The New York Observer -lehden kriitikko Rex Reed kirjoitti McCarthyn ”pyhittäneen lyhyen uransa ylipainoisena ja vastenmielisenä olemiseen”. Reed myös kuvaili näyttelijättären roolihahmon olleen kuin ”huutava, valtava virtahepo”.

Nyt suosikkinäyttelijä on vastannut kovasanaiseen kritiikkiin. McCarthy on kommentoinut Reedin sanoja selittämällä The New York Timesin haastattelussa, kuinka hän ”säälii sellaisia ihmisiä, jotka uivat noin syvässä vihassa”. Näyttelijättären mukaan kyseessä on varmasti huonossa elämäntilanteessa oleva ihminen.

42-vuotias Melissa McCarthy on nähty Gilmoren tyttöjen lisäksi muun muassa Samantha ja Mike & Molly -televisiosarjoissa. Näyttelijätär voitti vuonna 2011 parhaan naispääosan Emmy-palkinnon roolistaan Mike & Molly -sarjassa. McCarthy on naimisissa Ben Falconen kanssa. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, kuusivuotias Vivian ja kolmevuotias Georgette.