Miley Cyrus avautui: ”Olen luopunut kaikesta”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulajatar Miley Cyrus on ollut runsaasti otsikoissa uuden We Can’t Stop -singlensä julkaisun tiimoilta. Lisäksi tähti kuvattiin äskettäin 19-vuotiaan teinisensaatio Justin Bieberin seurassa, ja kaksikon kerrottiin flirttailleen toistensa kanssa.

20-vuotiaasta laulajattaresta on viime aikoina liikkunut sitkeitä huhuja, joiden mukaan hän olisi eronnut kihlatustaan Liam Hemsworthistä. Vahvistusta erolle ei kuitenkaan ole saatu, ja Miley on nähty liikenteessä kihlasormuksensa kanssa. Nyt neitokainen on kertonut Billboard-lehdelle, kuinka hän on tällä hetkellä täysin pysäyttämätön.

Uutta musiikkia julkaiseva Miley on kertonut olevansa liian nuori toteuttamaan jonkun muun visiota elämästään. Laulajatar aikoo myös tehdä kaikkensa, jotta hänen nimensä komeilisi levylistojen kärkipäässä. Tämän kaunotar aikoo saavuttaa tiukalla työmoraalillaan.

– Haluan levyni olevan suurin levy koko maailmassa, ja olen luopunut kaikesta päästäkseni tänne, jopa kavereista ja perheestä ja parisuhteista – olen vain laittanut musiikin kaiken edelle, Miley Cyrus selittää julkaisulle.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.